Klaas Jung, MSc

Klaas Jung is mede-eigenaar van E-ID internet strategies B.V. en heeft ruim tien jaar ervaring in IT-projecten bij grote organisaties. Hij heeft eerst bedrijfskundige informatica gestudeerd, heeft vervolgens na een paar jaar werken zijn Master of Science in IT Management behaald aan de Middlesex University te Londen en is daarna door Isaca gecertificeerd als IT auditor (CISA). Door de combinatie van een technische en een bedrijfskundige achtergrond is hij in staat om businessproblemen te vertalen naar concrete IT-oplossingen.

De projecten die Klaas Jung geleid heeft lopen uiteen van softwareontwikkelingsprojecten tot IT-strategie- en architectuurprojecten. Ook heeft hij security & performance audits uitgevoerd en wetenschappelijk onderzoek gedaan naar onder andere de Total Cost of Ownership van IT-systemen in relatie met technische architectuurkeuzes

Ir. Gerard van de Looi

Gerard van de Looi is oprichter van E-ID internet strategies B.V. Als ICT-ondernemer heeft hij ruim 15 jaar ervaring met IT-projecten bij grote ondernemingen. Al tijdens zijn studie Informatica aan de Universiteit Twente heeft hij onderzoek gedaan naar diverse projectaanpakken. Door de combinatie van technische kennis en grote affiniteit met IT-gerelateerde businessproblemen is hij in staat om complexiteit van IT-projecten in te schatten en te reduceren.

In de loop van de jaren heeft Gerard van de Looi de visie ontwikkeld dat bij veel ICT-projecten de ambities en de invulling van het opdrachtgeverschap en het opdrachtnemerschap niet goed op elkaar zijn afgestemd.